Hvem er jeg?

Jeg hedder Lisbeth Strange Nørgaard og er født i foråret 1960. Jeg er uddannet kontorassistent og har arbejdet med regnskab i snart 40 år.

Jeg er gift med Flemming. Vi har voksne børn, 2 drenge og 2 piger, hvoraf jeg er mor til de to pige og indtil videre 8 børnebørn.

I 1998 startede jeg med at arbejde med psykisk syge og måtte derfor selv i terapi for at få mit eget liv til at hænge sammen.
Det blev min indgang til det spirituelle - først som interesse. I den fandt jeg ud af, at jeg nok altid har været spirituel og brugt englene til hjælp.

I 2004 var jeg på det første clairvoyance kursus. Det blev startskuddet til at starte min egne klinik, som åbnede i 2007.
Siden er det blevet til en del flere kursus, som Clairvoyant-Healer, Hus-renselse, Hypnose, Kranio-Sakralterapi, Massage mm.

I 2010 holdt jeg en del foredrag i Visdomsskolen Regi, som var en forening - KEND DIG SELV NU, hvis formål bl.a. var at undervise i Det hele Menneske. Det har medført at jeg også tilbyder foredrag i forskellige emner.

Her i 2016 gik jeg i gang med uddannelse som Aura-Soma terapeut som jeg nu er færdiguddannet med - Aura-Soma er en terapiform der bruger farver og dufte til at hjælpe dig med at finde dig selv igen - eller finde den vej du skal ud på for at komme videre i det liv.

I samarbejde med Sanne Friis fra Thy til kunsten - Galleri Friis holder vi workshop i forår og efterår, der er også mulighed for at holder workshop hjemme hos dig med Aura-Soma og clairvoyance og tarot / englekort og det kan både være en hverdag eller i weekend, som kan være med at til at lære dig selv bedre at kende og dermed finde din spirituelle vej.

Husk og brug engle, før bliver de arbejdsløse

Engle betyder budbringere, englene videre bringer et budskab fra det guddommelige til menneskerne. Engle er med andre ord tolke og sende bude fra det guddommelige, til menneskene og fra menneskene til guddommelige. De skaber bro mellem det almindelige liv til det guddommelige!

Engle er kloge væsener, som er kærlige og besidder en god portion intelligens.
Engle har hver deres arbejdsområde.

De er omkring os hele tiden. Nå ja hvorfor så ikke bede dem om at hjælpe med stort og småt.
Husk det er bare et spørgsmål om tillid - tillid til at de er der, at de findes.
Så husk at brug dem og hvorfor ikke starte med at få en parkeringsengel og bede den om at finde en p-plads til dig, hver gang du skal ud og handle.